chockade mig själv igår

Jag chockade min kropp rejält igår när min roomie lurade ut mig på en springtur runt Munksjön. Springtur igår = värk idag.

husdjur

Vi har skaffat oss hudsjur. Av arten dammråttor. Tyvärr kom ett rött monster och åt upp dem. Typiskt.




woli boli!

Idag har ännu mer vänner varit hos oss i Jönköping. Yay! På Mötet idag sjöng Amy Diamond. Suprise! Sen var vi på Jensens och åt. Mums! Dagen avslutades med Kenny Starfighter. Woli boli!

today

Idag har jag haft en riktigt härlig dag med tjejerna. Second hand, shopping i jkpg city, fika,  hemmagjord pizza, och "friends". I love it!

körslaget

Idag har Jönköpingskören med Amy Diamond varit och övat i kyrkan. Oj så häftigt. Eller något. Det var i alla fall kul att få se lite tv-produktion "behind the scenes" så att säga...


Körslaget hängde i Gropen.



Smygfoto: Johanna

rosa rattar

Jag gillar starkt Ahlgrens Bilars bidrag till bröstcancerforskningen. "Rosa rattar", så sanslöst fyndigt!


lika som bär?

Är det bara jag som tycker att Gary Sinise (Mac i CSI:NY) och Andreas Carlsson i Idol juryn är lika?

För någon vecka sedan så kollade jag en snabb sväng på CSI:NY och fick då den där känslan av att jag hade sett något med Gary Sinise nyss... Men jag kunde inte komma på vad det var! Sen så slog det mig som en blixt från klar himmel att jag sett på Idol och på något sätt i mitt undermedvetna kopplat ihop Idol-Andreas med mr. Sinise!


Andreas Carlsson?


Gary Sinise?

walk in fridge

En av de roligaste reklamsnuttarna på tv just nu, viker mig av skratt varje gång jag ser den. Ok, det där med vikandet kanske är en överdrift, men kul är den i alla fall.



överanalys av allra högsta grad



källa: aftonbladet.se

david after dentist


shalom


skepp o'hoj landkrabbor!

I morgon dras det ut på sjön havet med Shalom! Sweeet!


t som i tedag

Jag är inget stort fan av den ädla drycken te. Jag erkänner. Smakar ju som varm överutspädd saft. Men, men. Jag och en kompis bestämt oss för att vi måste lära oss att dricka denna ädla dryck. Men eftersom vi bor i olika städer kom vi fram till att vi ska bestämma en dag som skall förgyllas med detta smaksatta vatten. Frågan är bara vilken dag? Så här går tankarna:
Tisdag=tedag? Skulle ju även fungera med torsdag=tedag. Kan vara bra med en dag vars namn börjar på T, lättare att komma ihåg. Onsdag=tedag. Helt ologiskt.


källa: http://sprakmy.files.wordpress.com/2007/10/te.jpg

Tror att det är något som inte riktigt stämmer...

Jag anar att det är något som inte stämmer här, eller så gör man ett rejält anti-kap när man köper en w595 för 10 000:- Nog för att det är en bra telefon, men riktigt så mycket pengar är den inte värd.


notting hill

Kollar på en av de bästa romcom filmerna som gjorts, Notting Hill.






helgen som gått

helgens citat:
"Undergången är nära!"
Inte världens undergång utan en väg-undergång. Kan ju lätt missuppfattas.

Efter vi lagat en sanslöst god söndagsmiddag, berömt oss själva för att vi är sådana duktiga kockar (maten blir oftast väldigt god) och det fortfarande fanns lite mat kvar...

Johanna:
"Ska jag verkligen ta lite till..."
Jag: "Kom igen, ät lite till. Du vet aldrig när du får så här god mat igen. Eller jo, antagligen i morgon när vi lagar mat"

helgens sysselsättning:
Stickning och virkning, det har tillverkats mössor, halsdukar och mobilfodral på löpande band.
Nu undrar ni kanske vad jad jag har gjort. Jag har köpt en halsduk på Gina Tricot. Billigare och mycket mindre arbete.

helgens goding:
Lille Liam, 8 månader som hälsade på oss!

helgens tips:
After-eight cappuccino på claras, yummie! Kaffe och after eight tillsammans, kan det bli bättre? I don't think so!








hur svårt kan det vara?!

Hur svårt kan det vara att få spolglansen på sin rätta plats? Att fylla på spolglans i diskmaskinen är sannerligen inte min starkaste sida...


frikyrkohumor


källa: kristiansvensson.be

report of the day

Idag har varit en rolig dag. Här kommer dagens toplista utan inbördes ordning.

1.) En av mina kombos nös så häftigt att hon ramlade av stolen hon satt på.

2.) Vi var ute och gick nu i kväll och jag lyckades med att halvt skrämma ihjäl min kompis. Inte så kul för henne, väldigt kul för mig. (Jag vände mig bara om och vrålade lite lätt så det var inget allvarligt)

3.) En klasskompis har med sig GPS när han CYKLAR! What on earth?

4.) Karl i min klass tog med sig kaffe när ett gäng från klassen åkte hem till en kompis, fikade och kollade på Idol. När min kompis får påsen med kaffe av Karl så kollar hon lite förunderligt på den och utbrister helt seriöst "Har du gjort det här kaffet själv? Det står ju ditt namn på!" Så var ju inte fallet, kaffet var från "Kahls" och vi andra gick nästan av på mitten av skratt...

mossan med lasse och bosse


värsta nyheten, liksom! bara typ asså!

Undrar om det är någon form av fjortis som jobbar med text-TV? Eller vad säger ni om nyheten "Tre fällda för värsta terrorplanen"

KajOpen09

Vilken kanonkväll det blev igår! Mycket folk, grymma band, trampolinuppvisning i kyrksalen och INGET REGN! Amen!






schteeekarn


detta är inte en övning

Idag gick brandlarmet i kyrkan och till vår förvåning så var det inte en övning. Så det blev utrymning för hela slanten. Sen kom brankåren med sitt vrålåk och efter en minut åkte de tilllbaka.

Larmet hade utlösts av stekos från köket som gått in i ett förråd. Jättespännande. Not. Vi som i alla fall hade hoppats på en liten eldsvåda någonstans... Men icke. (Jag vill inte att kyrkan skall brinna upp, bara så vi klargjort det)