lidkopingsnytt.nu om KajRailJam

Kolla in lidkopingsnytt:s lilla repotage från KajRailJam!

http://www.lidkopingsnytt.nu/2009/10/30/unga-motte-vintern-pa-lidkopings-torg/

CS3

Serienummret var en gång förlorat men är nu återfunnet! Adobe CS3 är åter installerat på i datorn! Tjohoo!




Källa: http://www.advanced2000.com/

hero


kaos

Städar ur garderoben hemma, det är minst sagt kaos. Nästan så att kaos inte är tillräckligt starkt ord för att beskriva tillståndet i rummet. Förstår inte att jag har sådan separationsångest vad det gäller kläder. Saker som jag inte har använt på flera år och som jag knappt skulle sätta på mig om jag fick pengar för det kan väl inte vara så svårt att skicka iväg?

Hittade lite andra roliga grejer i garderoben. Som min McDonald's utstyrsel (skulle jag lämnat tillbaka den när jag slutade?) och ett Pippi-tält.


En liten del av kaoset, kunde inte riktigt fånga det på bild.


Tältet. Orkade inte sätta upp det med pinnarna så jag använde en syster i stället. Systrar är bra till mycket.

gahaaa!

Kollar på Criminal Minds, sååååå spännande! Nästan lite för spännande.

Tror att spänningen sätter mig lite ur balans, gick och satte på en kopp te, helt ur eget initiativ.

impact crew på gaither homecoming

Så sjukt kul, sååå sjuuukt kul!

Det var en kort beskrivning av gårdagen.


Vilpaus innan insläppet


Mitt gäng vid ingång 1


Konsert med 3 000 besökare



svåra ord

Jag har upptäckt att jag har börjat säga svåra ord, helt från tomma intet. Häromdagen slank ordet "appellerar" ur min mun (what on earth?!) och idag tyckte jag att det var helt "befängt" att Starbucks inte finns i Sverige än. Nu kanske det öppnar snart på Arlanda men det hör ju inte riktigt hit.



awesome autumn


ett trött halleluja

Har varit i kyrkan på ett väldigt bra möte. Halleluja. Härligt att vara hemma i Lisch. Är galet trött. Borde gå och lägga mig. Nu.

Nu.

Nu!

NU!

NUUUUUU!!!!!

(Varför ska det vara så fruktansvärt svårt att lyssna på sig själv?!)

anki och pytte

Det händer mycket annorlunda i kyrkan, idag var Anki och Pytte där. Så istället för att ha lektion satt vi i kyrksalen med ca. 1 000 förskolebarn och kollade på världens bästa Anki. Kanske skall tilläggas att vår lärare var med och kollade. Vi skolkade inte om någon trodde det. =)


Klassen och Pytte


suprise!

Igår fixade vi ett hejdundrans överraskningparty för vår kombo Jo som uppnådde den ärade åldern av 22 år. Kak-knytis med 30 gäster blev det! Tjohoo!

Så här gick det till:
  1. Vi föreslår lite försiktigt att Jo och Emelie ska åka och handla och att jag och Signe fixar en kladdkaka tills dess att de kommer hem. Födelsedagsbarnet anar självklart inget.
  2. I princip alla i klassen kommer + några av Jo's gamla classmates från Mariannelud anländer.
  3. Em och Jo kommer tillbaks från affären och till Jo's förvåning så sitter hennes Marrekompisar i sofforna i vardagsrummet.
  4. Men det är ju inte allt, när Jo har hälsat på sina vänner från Marre börjar alla våra klasskamrater (som vi har tryckt in i vårt sovrum) att sjunga! Hon öppnar dörrarna och blir minst sagt överraskad när hon hittar 25 pers där!

Det blev sååå lyckat!



robins

the crying game


robin har glasögon men är ändå beautiful

vad hände?

Jag och Jo började dagen väldigt bra med två varv runt Munksjön, därefter ett sjuuukt nyttigt mellanmål (smoothie, ägg och morot). Sen skulle vi bara vila oss en liten stund, och vad händer? Jag fullkomligt däckar i soffan och vaknar 2,5 h timmar senare. Gött, men var i hela världen tog dagen vägen?

Nu blir det Körslaget (Amy's kör har ju samma replokal som Grow5 kören, haha). Sen blir det Robins och Nurse Jackie. Helkväll framför den fyrkantiga apparaten.

dagen


Höst! Underbart!


dagens kap: skor, linne och blus för halva priset. Me like!


Jag och Johanna trotsade samhällets utstakade vägar och styrde stegen rakt över gräset. Sanslöst vad vågat av oss.

spunk

Idag fick min dator spunk. Den hade tydligen lust att drömma sig tillbaka till tiden då SVT började sända i färg, Beatles splittrades och hippies fanns i varje gatuhörn. Datorn trodde att det var den 1 januari 1970. Vilket det uppenbarligen inte var.



second hand fynd

Dagens fynd på Second Hand - en riktigt snygg spegel! Me like!


idol

Galet bra, galet!




ibland hänger hjärnan inte med

Hjärnsläpp 1:
Jag och en kompis tog en liten fika innan vi satte oss på tåget mot Lisch. Min kompis utbrister då plötsligt med en gnutta skräck i rösten: "Var är mitt kaffe?!". Hon blir genast lugnare när hon inser att hon håller kaffemuggen i handen.

Hahaha!

Hjärnsläpp 2:
Jag är väl i och för sig inte bättre. I morse satt jag vid frukostbordet och funderade över varför ingen hade tagit fram smöret, under tiden som jag håller på att bre smör på min macka!

Vad ska man säga? Ibland hänger hjärnan inte med...