kadawatha

ikväll blir det konsert med kadawatha i stadsträdgården! fint väder och goa vänner, yay!

lyssna på myspace:
http://www.myspace.com/DanielKadawatha

dagens outfit

Kanske att det behövs en liten förklaring till dagens utstyrsel. Idag har jag gått brevid min kompis mamma (eller mammas kompis, stämmer också) på intensiven. Fick även gå en trappa upp och observera två stycken operationer (svimmade inte, yes!). Tummen upp för Barbro, anestesisjuksköterskan som visade hur hon jobbade. Mycket intressant! Ska man bli sövd någon gång så vill man ha henne! En sak till, man lär sig faktiskt en del av att kolla på tv-serier som "ER". Utan det hade jag till exempel inte haft en aning om vad pnemoni och sepsis var för något, men det visste jag nu. hihi.

trångt mellan spegel och vägg, därav den något underliga "posen"... =)

yesterday

hade en sanslöst trevlig dag igår som innehöll bland annat jobb på iittala outlet, tappande av reservdäck, lunch i hellekis, fika och rundtur bland gravar i forshem, trevliga samtal i bilen, frisbeegolf i vänersborg, pizza med vänner och en liten kort mc-tur! love it!

tomorrow

imorgon ska jag göra något som jag inte har gjort på nästan exakt fyra månader, vad kan det vara tänker ni? klippa sig? träna på friskis?  städa?  ack så fel ni har, jag ska jobba! får se hur det går, har kanske glömt av hur man gör...

by the way...
klippning - visserligen 4 månader sedan, men fel som sagt
träning på friskis - så länge sedan att jag inte ens kommer ihåg när det var (inget jag är stolt över precis)
städa - det gjorde jag faktiskt igår

I thought europe was a country

kellie pickler i "are you smarter than a 5th grader"

turistinvasion i stan

har varit på stan en sväng tillsammans med en hel hög turister (de fanns i varje gatuhörn), för jag antar att folket inte var härifrån eller så har lidköpingsborna fullständigt tappat lokalsinnet och glömt bort vart torget och rörstrand ligger... på något sätt känns det första alternativet mest troligt, fast jag vet inte.

enkel matte

skogshyddan + sommar = trevlig fredagkväll. jag gillar enkel matte.

drar till skogs!

sommar + fredagkväll = skogshyddan

hawaii chair


Välkommen till min blogg!